Tommi ContursiGraafikko ja web-kehittäjä

Opintoni

2015 - 2018 Kauppatieteiden maisteri
100%
2012 - 2015 Kauppatieteiden kandidaatti
100%
2005- 2008 Media-assitentti
100%

Muita opintojani

2011- 2012 Tuotantotalouden AMK-insinöörin opintoja, 86 op.
2010-2011 Tietotekniikan AMK-insinöörin opintoja, 57 op.

Olen alun perin espoolainen maantie- ja maastopyöräilystä, tietotekniikasta, graafisesta suunnittelusta ja markkinoinnista kiinnostunut nuori mies. Olen ollut jo pikkupojasta lähtien kiinnostunut tietotekniikasta ja ensimmäiset kokemukset kuvankäsittelystä, nettisivujen ja pelien luomisesta sijoittuvat vuosituhannen vaihteeseen. Ensimmäisen kerran tienasin rahaa itseopituilla taidoillani vuosina 2003–2004 työskennellessäni kesätyöntekijänä mainostoimistossa. Mainostoimistossa työtehtäviini kuului ATV-katalogin luominen Yamahalle ja erilaisten printtimainosten tekeminen Photoshopilla ja Freehandillä (nykyinen Illustrator) Orionille ja Dressmannille. Lyhyen työharjoittelun ja kesätyön jälkeen syntyi palava halu oppia alasta lisää ja hain opiskelemaan media-assistentiksi audiovisuaalisen viestinnän koulutusohjelmaan. Koulutusohjelmassa opin perusteet flashistä, verkkosivuista, mobiilipalveluista, 3D-mallinnuksesta, kuvankäsittelystä, taitosta, esitystekniikasta, valokuvauksesta, videotuotannosta ja äänituotannosta.

Viimeisenä opiskeluvuotenani olin työharjoittelussa ja myöhemmin vuosilomasijaisena, Suomen 3M Oy:n teollisuustuotteet myyntiryhmässä markkinointiassistentti -työnimikkeellä. Myyntiryhmässä vastasin osaston sähköisten ja kirjallisten markkinointimateriaalien suunnittelusta ja tuottamisesta. Vastasin osastolla myös 3M Hiomatuotteet katalogin suunnittelusta ja tuottamisesta Suomen markkinoille – lisäksi toimin yhteistyössä Baltian maiden 3M-osastojen kanssa jatkokääntämisprojekteissa. Suomen 3M Oy:ssä työskennellessäni sain kokemusta kansainvälisestä työympäristöstä ja toimin myös hyvien taitto- ja suunnittelutaitojeni ansiosta muiden osastojen palveluksessa.

Tämän jälkeen suoritin asepalveluksen ja hain opiskelemaan Metropolia ammattikorkeakouluun. Ammattikorkeakoulussa opiskelin aluksi tietotekniikan koulutusohjelmassa ja tämän jälkeen tuotantotalouden koulutusohjelmassa. Ammattikorkeakoulussa kehitin osaamistani ohjelmoinnin, tietoturvallisuuden, digitaalitekniikan, tietoliikenteen, projektinhallinnan, tuotannonohjauksen, toiminnanohjausjärjestelmien ja markkinoinnin osa-alueilla.

Vuonna 2012 hain tietojärjestelmätieteen koulutusohjelmaan, jonka pääaineopinnoissa yhdistetään informaatioteknologiaa ja kauppatieteitä. Tietojärjestelmätieteen koulutuksessa kehitin osaamistani informaatioteknologian keskeisillä alueilla, kuten käytettävyydestä, tietojärjestelmien kehittämisestä, elektronisesta liiketoiminnasta, ihmisen sekä tietokoneen välisestä vuorovaikutuksesta, käyttäjäkeskeisestä suunnittelusta ja organisaatioiden tietohallinnon kehittämisestä ja hallitsemisesta. Sivuaineina opiskelin yrityksen taloustieteitä sekä laskentatoimea.

Syksyllä 2014 palautin kandidaatintutkielmaani aiheesta “Sosiaalinen media oppimisympäristönä” ja aloitin maisteriopintoni. Opintojen ohella toimin Dumppi ry:n graafikkona, Jyväskylä Entrepreneurship Societyn webmasterina sekä Pörssi ry:n graafikkona ja webmasterina.

Vuonna 2014 aloitin työskentelyn freelancer-graafikkona ja -web-kehittäjänä. Web-kehittäjänä toimiessani olen panostanut verkkosivujen suunnittelussa responsiivisuuten, käyttäjäkeskeiseen suunnitteluun sekä hakukoneoptimointiin ja miten sosiaalinen media kannattaa integroida osaksi sivustoa ja miten se tukee asiakkaitteni liiketoimintaa. Todistakseeni osaamiseni, olen suorittanut mm. arvostetut Google Analytics, Adwords & Mobile Advertising -sertifikaatit. Muina työkaluina käytin lähes kaikkia Adoben ohjelmistoja ja pyrin jatkuvasti tutustumaan uusiin ohjelmistoihin sekä teknologioihin.

Toukokuussa 2015 aloitin työskentelyn Jyväskyläläisessä Online Solutions Oy:ssä. Yrityksessä työtehtäviini kuuluivat sähköisen liiketoiminnan ratkaisujen toteuttaminen osana projektiryhmää. Pääasiallisia tehtäviäni olivat OnlineBusiness -taloushallinto ja toiminnanohjausjärjestelmän kehittäminen, asiakasyritysten verkkosivujen ja verkkokauppojen suunnittelu sekä toteuttaminen. Ratkaisuja toteutin käyttäen yhtiön omia kehitystyökaluja ja osaamista olen tarvinnut HTML, CSS, Javascript ja Webstage -kielistä (yrityksen oma ohjelmointikieli, joka on toimintalogiikaltaan hyvin PHP:n kaltainen). Luonnollisena osana verkkototeutuksia osa työtehtävistäni liittyi käyttöliittymä- ja ulkoasusuunnitteluun.

Tammikuussa 2017 siirryin uusien haasteiden pariin ja aloitin Nordic Business Forumilla. Loppuvuodesta palautin Pro gradu-tutkielmani aiheesta ”Nuoret aikuiset maksullisten suoratoistopalvelujen kuluttajina” ja valmistuin tämän myötä kauppatieteiden maisteriksi.

Englanninkielisestä ansioluettelostani löydätte ajantasaisemman kuvauksen minusta ja osaamisestani.

Jätä viesti

En ole juuri nyt tavoitettavissa. Voit kuitenkin jättää pikaviestin ja otan teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Ei luettavissa? Vaihda Captcha-koodi. captcha txt

Kirjoita hakusana ja paina enteriä